MobiliteitsRAI Burgers Carrosserie
Written by Burgers Carrosserie

Burgers Carrosserie op de MobiliteitsRAI

Dit jaar wordt op 19, 20 en 21 oktober de eerste MobiliteitsRAI gehouden in de Amsterdam RAI. Burgers Carrosserie B.V. is op deze beurs aanwezig en nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen bij ons op de stand.

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. Het is dé plek waar professionals uit het wegtransport bijeenkomen. Door het koppelen van een driedaagse beurs aan een volwaardig congresprogramma, is dit het moment voor hen om zich te laten bijpraten over de mobiliteit van morgen. De MobiliteitsRAI vindt plaats van 19 t/m 21 oktober 2017 in RAI Amsterdam en is een initiatief van RAI Vereniging en RAI Amsterdam.

Burgers Carrosserie. B.V. is aanwezig op de beurs en staat zowel binnen in de hal als op het buitenterrein met meerdere voertuigen uit het assortiment.

We nodigen u hierbij dan ook van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen bij ons op stand 01.306. Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar om u te informeren en bij te praten.

Hopelijk zien we u op 19, 20 of 21 oktober op de MobiliteitsRAI in Amsterdam.

Kijk voor meer info op mobiliteitsrai.nl