BURGERS CARROSSERIE

Bij Burgers bouwen we onze voertuigen op negentig jaar ervaring. In 1925 begon Koos Burgers met het leveren van boerenkarren en andere landbouwvoertuigen.

Sindsdien is Burgers Carrosserie uitgegroeid tot de specialist in gesloten opbouw op maat met eigen serviceafdelingen, ruim 100 medewerkers en vier bedrijfslocaties in Aalsmeer, één in Zwaagdijk, één in Maasbracht en één uitbesteed in Parijs. Toch is er in deze negentig jaar ook veel hetzelfde gebleven. Ondertussen is Ton Burgers de 3e generatie van de familie die aan het roer staat binnen een bedrijf waar service en het ontzorgen van de klant voorop staan.

Van Klein tot groot, geconditioneerd of Double Decks; Burgers Carrosserie kan elke gesloten carrosserie voor u verzorgen. Ongeacht in welke markt u werkzaam bent.

Klik hier voor onze bedrijfsfolder.

MISSIE

Burgers Carrosserie staat al 91 jaar lang klaar voor zijn klanten. Wij gaan voor kwaliteit en service op het gebied van maatwerk carrosserieën. Wij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing op het gebied van nieuwbouw en het onderhouden van bestaande transportmiddelen.

VISIE

Burgers Carrosserie wil in de toekomst een kwalitatieve bijdrage blijven leveren op het gebied van efficiënte en duurzame vervoersoplossingen in heel Europa.

Door een goede samenwerking tussen onze klanten en medewerkers streven wij er naar om tot steeds betere oplossingen te komen.

VACATURES

Burgers Carrosserie B.V. is een sterk groeiend bedrijf en is daarom op zoek naar mensen om de volgende vacatures in te vullen.