Scattolini, universele open laadbakken

Burgers Carrosserie is dealer van Scattolini, de universele open laadbak voor elk merk chassis-cabine. Deze open laadbak is bij Burgers te verkrijgen als vaste laadbak of als driezijden kipper.

Vaste laadbak:
De vaste laadbak is de Kangaroo. Deze lichte maar stevige laadbak biedt u een groot nuttig laadvermogen.

Standaard worden de zijschotten uitgevoerd in een geanodiseerde aluminium legering, maar zijn ook verkrijgbaar in een stalen uitvoering. Deze zijschotten zijn 400mm hoog en worden geopend/gesloten door middel van gepoedercoate aluminium inbouwsluitingen. Het bodemraam is gemaakt van voorverzinkt metaal met daarop een vloer uit watervast hout met een antislip toplaag. In de vloer zijn meerdere bindogen verwerkt om de lading te zekeren, tevens is de Kangaroo standaard voorzien van een uitklapbare opstap aan de achterzijde. Om uw laadbak naar wens te maken heeft u de keuze uit een aantal opties waaronder: cabinebeschermer, ladderdrager achter, opzetstukken op de zijschotten en een materiaalkast tussen de laadbak en cabine.

Driezijden kipper:
De driezijden kipper is de Bison. Deze kipper is geschikt voor alle gebruiksomstandigheden en daarnaast zeer betrouwbaar en veilig om mee te werken.

Ook bij de driezijden kipper bestaan de zijschotten standaard uit een aluminium legering en zijn voorzien van de handige inbouwsluitingen. Het bodemraam bestaat uit thermisch verzinkt staal met daarop een voorverzinkte staalplaat als vloer. Ook in deze laadbak zijn meerdere bindogen verwerkt. De Bison is standaard voorzien van een cabinebeschermer. Ook voor de Bison geldt dat er meerdere opties beschikbaar zijn.

Het bedienen van het hefsysteem doet u met behulp van een afstandsbediening met spiraalkabel, die geplaatst is in de cabine. Voor de veiligheid is de Bison voorzien van de nodige veiligheidszekeringen en een interne en externe noodzoemer.

Wilt u meer informatie over een Scattolini laadbak, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. Bekijk hier de folder.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone