Bert Jonk Burgers
Laadbakken


Deze polyester hoogwaardige carrosserieën worden onder andere gebouwd volgens het nat-in-nat principe. Voordelen van dit proces zijn onder andere de hoge isolatiewaarde, hoge sterkte van de panelen en de waterbestendigheid van de carrosserie waarmee een lange levensduur wordt gewaarborgd.

De fabriek is gespecialiseerd in het op maat fabriceren van koelcarrosserieën naar gelang de wensen van de klant. De carrosserieën worden standaard voorzien van RVS afwerking aan achterzijde en extra versterkingen in de wanden, waar nodig.

Specificaties
• Koelunits diesel of elektrisch leverbaar
• Laadbak met of zonder vriesstraat,
  tussenwanden, klapschotten en
  eventueel isolatiekussens verkrijgbaar
• FRC leverbaar
• Onderbouw + achtersluitend
• Laadkleppen wel of niet in Piek
• Carrosserieën wel of niet in Piek
• Achterzijde in meerdere uitvoeringen
   verkrijgbaar: Topklep, deuren of geheel
  afsluitende laadklep
예고편


Burgers levert maatwerk op het gebied van gesloten carrosserieën voor vele markten. De fabriek is gespecialiseerd in het op maat fabriceren van (koel)carrosserieën naar gelang de wensen van de klant. De carrosserieën worden standaard voorzien van RVS afwerking aan achterzijde en extra versterkingen in de wanden, waar nodig.
Zeeman
LZV


Elke transporteur, groot of klein, is inmiddels bekend met het fenomeen L.Z.V. (wat staat voor; Lange Zware Voertuigen) Dit zijn vrachtwagens welke in samengestelde uitvoering een totaallengte tot XNUMX-mtr mag zijn met een maximale tonnage van XNUMX-ton.

예를 들어 호주나 스칸디나비아에서 운행되는 강력한 로드 트레인에 대해 누구나 들어봤거나 볼 수 있습니다.
Megatrailer


De FRC/FNA Mega Trailer is het technologisch meest geavanceerde voertuig dat beschikbaar is op de huidige markt; speciaal ontworpen voor luchtvrachtransport. De exclusieve structuur van zijwanden en vloer met twee verschillende hoogtes en een intern volume van meer dan XNUMX vierkante meters, maakt het gelijktijdig transporteren van XNUMX tot XNUMX luchtvrachtpallets een realiteit; met als resultaat lagere kosten en een verminderde aanslag op het milieu.

Door het gebruik van speciaal samengestelde isolerende materialen en de verwerving van het FRC/FNA-certificaat voor koeltransporten met een temperatuur van -XNUMX graden Celcius met een coëfficiënt “K” van XNUMXW/mXNUMXK, is de FRC/FNA Mega Trailer de perfecte trailer voor luchtvrachttransport.
ULB
Urban-Line Box


De Urban-Line Box van Burgers carrosserie is de sterkste lichtgewicht laadbak van Europa. Uw oplossing voor klein vervoer in de binnensteden en daarbuiten. Door de ontwikkeling van sterke lichtgewichtspanelen met een hogere isolatiewaarde, kunnen wij meer laadvermogen en een lange levensduur bieden.

Met laadklep, achterdeuren of beide, een zijdeur of een schuifdeur, wij kunnen deze Urban-Line Box geheel naar uw wens opbouwen. Wij denken met u mee, voor het soort goederen dat u vervoert, en adviseren u om u de meest geschikte carrosserie te kunnen laten kiezen.

단열 패널은 모든 유형의 운송에 적합합니다. 최대 3.500kg의 중량으로 모든 종류의 상품을 운송하기에 충분한 탑재량이 있으며 모든 브랜드의 섀시 캡에 적합합니다.

De hoge mate van personalisatie komt tegemoet aan de vraag uit de markt naar een een oplossing met enerzijds een hoge laadcapaciteit gecombineerd met functionaliteit, een licht voertuig en perfecte isolatie en anderzijds een gegarandeerde moderne en esthetische afwerking, wat deze Mega Trailer uniek in zijn soort maakt.
Sevic Cenntro XNUMX
Seval Cenntro XNUMX


De Seval Cenntro XNUMX is een elektrisch bezorgvoertuig. Dit bezorgvoertuig is volledig afgestemd op de hedendaagse wensen ten aanzien van duurzame inzetbaarheid van de voertuigen in en om de steden & dorpen.

De Seval Cenntro XNUMX is XNUMX% elektrisch aangedreven en zeer compact. Daardoor is deze geschikt voor het rijden in smalle straatjes. Door zijn moderne design, zeer complete standaard uitrusting en goede rijeigenschappen is de Seval Cenntro XNUMX het antwoord op de vraag naar een duurzaam XNUMX% elektrisch voertuig met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Specificaties en bijzonderheden van de
Seval Cenntro XNUMX
• Leverbaar o.a. met een
   gesloten- en open laadbak.
• Afmetingen chassis cabine:
   hoogte XNUMX mm – breedte
   XNUMX mm – lengte XNUMX
   등.
• XNUMX varianten, respectievelijk
   met een maximum snelheid
   van XNUMX km/h, XNUMX km/h en XNUMX
   km/h.
• Vanaf XNUMX jaar te besturen
   met rijbewijs T, vanaf XNUMX jaar
   met rijbewijs B
• De Seval Cenntro XNUMX is er
   met een laadvermogen tot
   XNUMX kg. Met laadbak tot circa
   700의 kg.
• Accupakket Lithium
   batterijpakket XNUMX kW, XNUMX km
   actieradius. Opladen kan aan
   een XNUMXv stopcontact, of aan
   de laadpaal. Er wordt XNUMX
   kWh geladen.
• Zeer complete standaard
   uitrusting met o.a ABS,
   achteruitrijcamera,
   centrale deurvergrendeling,
   multimedia audio met
   bluetooth en LED-
   dagrijverlichting.
• Door een speciaal ontwikkeld
   veersysteem, schijfremmen
   voor en achter en  
   ‘normale’banden (XNUMX/XNUMX
   RXNUMX heeft de Seval Cenntro
   XNUMX goede rijeigenschappen.
• De standaardkleur is wit,
   tegen meerprijs in uw eigen
   bedrijfskleur leverbaar.
(Bloemen)Combi


버거는 (꽃) 조합도 ​​돌아 오지 않습니다. 중앙 차축 트레일러가 있는 자동차로 구성된 이 차체는 고객을 위해 맞춤 제작됩니다. Burgers levert deze carrosserieën met of zonder koeling. 

Wat maakt de (bloemen)combi speciaal? Bij deze carrosserie heeft u de mogelijkheid tot doorladen. 몸체는 꽃 및/또는 식물과 같은 대량 운송에 매우 적합합니다. 본체는 더 나은 단열 값을 가지며 패널은 습기에 잘 견딥니다. 

Heeft u een bestaand chassis, en wilt u een aanhanger laten bouwen? Geen probleem!
로고 버거우리 회사버거스에서 근무인증서/다운로드이용 약관
@2022 버거 
링크드 인 페이스북 클립 유튜브 RSS 트위터 인스타그램 페이스북 공백 RSS 공백 링크드 인 클립 유튜브 트위터 인스타그램