Teamleader Mal

Kom werken in Aalsmeer bij de grootste Double Deck bouwer van de wereld.
Bouw samen met jouw team 7 trailers per week. Burgers Carrosserie bestaat bijna 100 jaar en werd in 2021 Onderneming van het jaar.

Functie-inhoud:
In de functie van Meewerkend voorman Double Deck begeleid je de afdeling mallen en bouw je samen met de 5 teams volledige carrosserieën op tot een trailer. Deze trailers verkopen wij aan klanten over de hele wereld.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Coachen, motiveren en aansturen van de productiemedewerkers op de afdeling Double Deck mallen
• Meewerken op de werkvloer Action mal of bij de Special mal
• Zorgen voor de juiste bezetting op de werkvloer naar aanleiding van de planning
• Het bewaken van de kwaliteit van de trailer

Bedrijfsprofiel:
Bij Burgers Carrosserie werken we met 150 medewerkers. Wij bouwen tot wel 500 trailers per jaar.
Onlangs hebben wij de 1000ste Action trailer gebouwd. Ook bouwen wij speciale projecten zoals Jumbo, Zeeman, Fleura en voor een bekende wielerploeg. Kort geleden leverde wij ons eerste trailer aan chili, onze eerste stap in de internationale groei buiten Europa.

Je werkt op onze locatie in Aalsmeer op de afdeling Double Deck Nieuwbouw. Daar kom je via de zijingang van de werkplaats binnen en pak je de trap naar boven. Daar vind je de lockers en je overall om je om te kleden. Je start jouw werkdag met een kop koffie met je collega’s en klokt in. Om 07.30 uur start je samen met de voorman en meewerkend voormannen met de dagstart en heb je overleg wat er die dag aan werkzaamheden moet gebeuren. Je zorgt ervoor dat iedere productiemedewerker weet wat de werkzaamheden voor de dag zijn. De tijd vliegt voorbij en heb je van 09.45 – 10.00 uur koffiepauze. Zodra de volgende bel weer luid gaan jullie weer aan het slag en doe je een controle rondje bij elke mal om te kijken hoever iedereen is met de werkzaamheden. Van 12.30 – 13.00 uur heb je lunchpauze gezamenlijk met je collega’s in de kantine. Na de lunch maak je nog een controle rondje, werk je tot 16.00 uur en is het einde werkdag.

Functievereisten:
• Mbo werk-denkniveau
• Technisch inzicht
• Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
• Kunnen werken met diverse materialen en gereedschappen

Arbeidsvoorwaarden:
• 25 vakantiedagen & 5 ATV dagen – 8% vakantiegeld die in juni wordt uitbetaald
• 38,75 uur of 31 uur werken per week
• Pensioen zie CAO – Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf
• Reiskosten 0,19 cent per KM boven de 10 KM tot maximaal €130,- netto per maand

Verder hebben wij doorgroeimogelijkheden, leuke personeelsuitjes, elk jaar een groot nieuwjaarsfeest, kleine presentjes met speciale gelegenheden, een mooi pakket met kerst en bij een winstgevend en gemotiveerd jaar een bonus.

Solliciteer direct!
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2022 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram