"Bouwen aan het transport van morgen" 

Burgers groeit hard. Zo hard dat we heel veel nieuwe collega’s nodig hebben. Van het bouwen van onze beroemde Double Deck trailers tot custom-built projecten voor een bekende wielerploeg. Onze technici zorgen ervoor dat onze klanten steeds efficiënter, zuiniger en goedkoper hun producten kunnen transporteren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij de grootste Double Deck bouwer van Europa te werken? Reageer dan nu!

Alle vacatures

juli 26, 2022
Meewerkend voorman mallen

In de functie van Meewerkend voorman van de Double Deck begeleid je de afdeling mallen en bouw je samen met de 5 teams volledige carrosserieën op tot een trailer. Deze trailers verkopen wij aan klanten over de hele wereld.

juli 26, 2022
Facilitair medewerker

Als facilitair medewerker voer je ondersteunend werk uit en rapporteer je rechtstreeks aan de Facilitair manager. Je houdt je bezig met diverse huishoudelijke werkzaamheden zoals onderhoud van de panden en machines het uitgeven van gereedschap en administratie werkzaamheden.

juli 26, 2022
Afmontagemedewerker

Als af-montagemedewerker ben je nauwkeurig en verricht je de laatste werkzaamheden aan de trailer, voordat de trailer afgeleverd wordt bij de klant.

juni 23, 2022
Technisch medewerker

Je bouwt samen met je team volledige carrosserieën op tot een trailer. Deze trailers verkopen wij aan klanten over de hele wereld waarbij jouw belangrijkste werkzaamheden zijn: Het verwerken van staal, aluminium en hout tot onderdelen en het toepassen van verschillende technieken zoals zagen, boren, kitten en slijpen. Maar het belangrijkste: Jij bewaakt de kwaliteit […]

juni 16, 2022
Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Burgers Carrosserie ben je verantwoordelijk voor de technische afwikkeling van een order. De werkvoorbereider is tevens betrokken bij proces- en product verbetering en dient ook actief ideeën aan te dragen om bijvoorbeeld besparingen te realiseren.

juni 16, 2022
Servicemonteur

Als service monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en herstellen van bedrijfswagens/ trailers. Ook ben je in staat reparatie en laswerkzaamheden te verrichten aan alle delen van de trailer. Je bouwt hydraulische en pneumatische voorzieningen in en je verricht alle voorkomende schade herstel werkzaamheden.

juni 16, 2022
APK Keurmeester

Burgers is op zoek naar een ervaren APK Keurmeester 1 die zware voertuigen, maar ook aanhangers kan keuren. Als APK keurmeester houd je je bezig met het keuren van zware voertuigen door het uitvoeren diverse werkzaamheden. Daarnaast is het belangrijk dat je je bezig houdt met de APK-regelgeving, keuringsaspecten, administratieve procedures, erkenningsregelingen en sanctiesystemen.

juni 16, 2022
Elektricien

Je werkt voor onze productieafdeling en bent verantwoordelijk voor de aansluiting van alle elektra die verwerkt wordt binnen de trailers. Hierbij bereid je installaties voor, sluit je de onderdelen aan en werk je met aansluitingen van 12v en 24v. Het is belangrijk dat je kijkt naar oplossingen en open staat om de nieuwste technieken toe […]

juni 16, 2022
Carrosseriebouwer

Heb jij affiniteit met bouwen, monteren, opbouwen en trailers? Dan is Burgers op zoek naar jou! Als Carrosseriebouwer bij Burgers verwerk je staal, aluminium en hout tot onderdelen, maar je bouwt ook een volledige nieuwe carrosserie op tot een trailer die verkocht kan worden aan de meest uiteenlopende klanten over de hele wereld. Wat belangrijk […]

Niet alleen als je een baan zoekt bij Burgers Carrosserie ben je welkom, ook ontmoeten we je graag als je stage wilt komen lopen bij ons. Kijk in de onderstaande folder voor alle mogelijkheden om bij ons te solliciteren als je nog op school zit.
Logo BurgersOns bedrijfWerken bij BurgersCertificaten/DownloadsAlgemene voorwaarden
@2022 Burgers 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram